Η Bulova είναι μια μοναδική μάρκα που δημιουργεί ρολόγια με γνώμονα τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που έχουν υπογραφεί με το λογότυπο του εργοστασίου είναι η εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, εκλεπτυσμένη σε κάθε λεπτομέρεια, εντυπωσιακή λειτουργικότητα και η χρήση μιας σειράς καινοτόμων λύσεων που έχουν αλλάξει μια για πάντα την αγορά ωρολογίου. Δείτε τι διακρίνει τα ρολόγια Bulova και τα κάνετε τόσο ξεχωριστά!

Bulova - η επίδραση πολλών ετών συνοχής

Η μάρκα Bulova ιδρύθηκε το 1875, όταν ο 24χρονος Joseph Bulova αποφάσισε να ανοίξει ένα μικρό κατάστημα κοσμημάτων στο Μανχάταν. Είχε ρολόγια στην προσφορά του, την οποία θεωρούσε όχι μόνο ως εργαλείο μέτρησης, αλλά και ως στοιχείο κοσμήματος. Αυτή η λύση ταιριάζει απόλυτα στα γούστα των καταναλωτών, επιτρέποντας στη Bulova να τυποποιήσει τη διαδικασία παραγωγής, η οποία με τη σειρά της έφερε την εντυπωσιακή επιτυχία και την παγκόσμια φήμη της μάρκας. Στο δρόμο προς την κορυφή, το εργοστάσιο ενισχύθηκε από ενδιαφέροντα και καινοτόμα μέτρα μάρκετινγκ, όπως διαφημίσεις ραδιοφωνικής μετάδοσης, που έφτασαν σχεδόν σε όλους τους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Bulova Historia

Ρολόγια Bulova - μοντέλα για ειδικές εργασίες

Τα ρολόγια Bulova εντυπωσιάζουν όχι μόνο με την εκλεπτυσμένη ποιότητα κατασκευής σε κάθε λεπτομέρεια, αλλά και με την εφαρμογή τους, χάρη στην οποία η κατασκευή έχει κάνει ιστορία. Το 1927, ένα ρολόι με το λογότυπό του εμφανίστηκε στον καρπό του Charles Lindbergh κατά την πρώτη απευθείας πτήση στον κόσμο πάνω από τον Ατλαντικό. Μια άλλη σημαντική στιγμή για τη μάρκα ήρθε το 1971 και η σχετική αποστολή Apollo, δηλαδή η τέταρτη επιτυχημένη προσγείωση στο φεγγάρι. Ο Ντέιβιντ Σκοτ, οπλισμένος με ένα ρολόι από τον επίσημο χορηγό της αποστολής, το οποίο είχε συντριβεί λόγω διαφορών πίεσης, αποφάσισε να φορέσει ένα ιδιωτικό μοντέλο Bulova στον καρπό του. Το ρολόι πέρασε τη δοκιμή με υψηλό πέντε, καθιστώντας τη μάρκα θρυλική και αποδεικνύοντας την τάξη και τη δεξιοτεχνία της. Ένα μοντέλο &p