Φέτος, στο διεθνές CES στο Λας Βέγκας, παρουσιάστηκαν μερικά ενδιαφέροντα νέα προϊόντα από την αγορά smartwatch. Το Skagen Falster και η τρίτη γενιά του, Diesel Fadelite, με εντυπωσιακό σχεδιασμό και μια σημαντική ανακάλυψη για τη φινλανδική μάρκα, το ρολόι Suunto 7. Πώς ξεχωρίζουν τα νέα μοντέλα; Ποια καινοτόμα χαρακτηριστικά μπορείτε να βασίζεστε σε αυτά; Κοίτα!

Έξυπνο ρολόι Suunto 7

Το νέο smartwatch από το Suunto προορίζεται να εξυπηρετήσει καθολική χρήση - συνδυάζοντας το πάθος για τον αθλητισμό με μια έντονη ζωή. Δεν είναι λοιπόν ένα ρολόι στο οποίο μπορείτε να παίξετε μόνο σπορ. Είναι επίσης "καθημερινός βοηθός". Είναι μια συσκευή που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας.

Γιατί αυτό το ρολόι πρωτοπορεί για το Suunto; Η λειτουργία του εξασφαλίζεται από το λειτουργικό σύστημα WearOS από το Google ™. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό και εύκολο, π.χ. πληρωμή με το Google Pay ™, παρακολούθηση δραστηριότητας με το Google Fit ™. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χίλιες εφαρμογές στο Google Play. Το Suunto 7 σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εξωτερικούς χάρτες εκτός σύνδεσης - βρείτε τις διαδρομές σας ή ακολουθήστε τους χάρτες.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, είναι παρόμοιο με τις προηγούμενες σειρές της μάρκας, για παράδειγμα Suunto 5 ή Suunto 9. Πρόκειται για ένα ρολόι συμπαγούς μεγέθους και ορισμένες χρωματικές εκδόσεις είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες οπτικά.

Συλλογή ρολογιών Suunto 7

Το ρολόι είναι τώρα διαθέσιμο για προπώληση. Περισσότερα για την καινοτομία του έξυπνου ρολογιού Suunto 7 σε ξεχωριστό κείμενο.

Μάθετε περισσότερα για το SUUNTO 7
Έξυπνο ρολόι Skagen Falster 3

Το νέο Falster συγκρίνεται ήδη με το Fossil Gen 5. Και στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που συνδυάζουν οι δύο σειρές. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθούμε στη σύγκριση με τον άμεσο προκάτοχό του, τη δεύτερη γενιά Falster. Έτσι, στη νέα συλλογή έχουμε επεξεργαστή Snapdragon Wear 3100 και διπλάσια μνήμη από την προηγούμενη σειρά (τώρα 1GB). Υπάρχει επίσης ένα ηχείο που θα σας επιτρέψει να μιλήσετε χρησιμοποιώντας το ρολόι, φυσικά, μετά τη σύζευξη με το τηλέφωνο. Χάρη σ&ta