Τα ρολόγια Calvin Klein είναι είδη πολυτελείας. Μπορεί να σας αρέσει να αγοράζετε ένα πρωτότυπο ρολόι, αλλά αν βρείτε ένα πλαστό, ίσως νιώθετε απογοητευμένοι Πώς ξέρετε εάν ένα ρολόι από τον Calvin Klein είναι γνήσιο; Τι αξίζει να προσέξετε για να κάνετε την αγορά ενός ρολογιού επιτυχημένη επένδυση; Προτείνουμε παρακάτω.

Πώς αναγνωρίζετε ένα αυθεντικό ρολόι Calvin Klein?

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ρολόι Calvin Klein, μάθετε αν το κατάστημα που πρόκειται να αγοράσετε είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος. Δώστε προσοχή στο αν βρίσκεται στη λίστα του κατασκευαστή και εάν το ρολόι έχει εγγύηση που έχει εκδοθεί από αυτόν. Ελέγξτε επίσης ότι το ρολόι έχει το αρχικό λογότυπο. Εάν είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο από το πρωτότυπο, αυτό σημαίνει ότι ασχολείστε με ένα ψεύτικο.

Είναι σημαντικό να εξετάσετε τη συσκευασία του ρολογιού καθώς συχνά παραμελούνται τα πλαστά κουτιά. Η επόμενη λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε είναι το καντράν. Τα μη αυθεντικά ρολόγια διαθέτουν καντράν με άνιση απόσταση μεταξύ των ευρετηρίων, ανακριβείς ή ακόμη και ελλείπουσες διακοσμήσεις ή άλλες κηλίδες.

Μια εξαιρετικά σημαντική ένδειξη που θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ένα πρωτότυπο ρολόι είναι εάν το ρολόι λειτουργεί ήσυχα και αν έχει έναν αριθμό αναφοράς. Μπορείτε να ζητήσετε από τον πωλητή έναν αριθμό αναφοράς και να ελέγξετε εάν βρίσκεται στον ιστότοπο του καταστήματος. Εάν αποδειχθεί ότι ο αριθμός αναφοράς που σας έδωσε ο πωλητής δεν υπάρχει, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ασχολείστε με ένα πλαστό ρολόι Calvin Klein. Πώς αλλιώς μπορείτε να ελέγξετε εάν ένα ρολόι Calvin Klein είναι γνήσιο; Τα υλικά και η συνολική ποιότητα κατασκευής μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Τα αυθεντικά ρολόγια Calvin Klein είναι βαρύτερα από τα πλαστά ρολόγια και επίσης πιο λεπτά.

Ποια είναι η ονομασία "Swiss made” ή „Swiss"?

Τα ρολόγια Calvin Klein κατασκευάζονται στην Ελβετία, περνούν δοκιμές π&omic